Što je Ionickiss četkica?

IONICKISS četkica za zube medicinski dokazano uklanja čak i stare bakterije i oslobađa od zubnog plaka do 48% efikasnije. Zubni plak najveći je neprijatelj naših zubi. To je sloj bakterija koji uporno prianja na zube i uvijek se iznova stvara. Zato je borba protiv zubnog plaka ključna za naše zdravlje. Gdje nema bakterija – nema ni zadaha!

Ovaj proizvod dolazi iz Japana, zemlje koja je sinonim za kvalitetu i tehnološki napredak te nosi certifikat instituta u Tokiju. Njezina inovativnost očituje se u činjenici da je ovo prva ionska četkica te samim time jedina četkica koja se može koristiti i bez zubne paste što je čini dostupnom uvijek i svugdje.

Kako se koristi?

Mokar prst stavite na Ionipad metalnu traku kako biste uključili protok negativnih iona. Tijekom pranja zubi, prst držite na Ionipad metalnoj traci.
Da biste skinuli nastavak četkice, jednom rukom držite četkicu, a drugom rukom lagano okrenite nastavak pri dnu. Novi nastavak stavite na metalnu iglu i okretom ruke učvrstite ga za četkicu.
S obzirom na to da je moguće da tijekom upotrebe paste za zube, ako je koristite, ona uđe u prostor između nastavka i tijela četkice, očistite glavu četkice i metalnu iglu kad god možete.

Pritiskom na Ionitest gumb provjerite stanje baterije.

Paljenje crvene lampice pokazatelj je da je četkica spremna za upotrebu.

Koje četkice postoje?

IONICKISS KIDS četkica za zube namijenjena je djeci. Odlikuju je mala, prilagođena glava četkice te posebno fina vlakna. KIDS četkica za zube, kao i svi IONICKISS prozvodi uspješno čiste zube i bez zubne paste, što je čini idealnom za djecu koja ne vole zubnu pastu ili je gutaju ( što može biti opasno).

IONICKISS FLAT četkica za zube namijenjena je korisnicima koji vole „tvrđe“ pranje zuba. Njena vlakna su čvršća, a glava četkice je manja, prilagođena takvoj vrsti pranja.

IONICKISS SOFT četkica za zube posebna je zbog glave četkice, koja se sastoji od dvije vrste vlakana. Osim što su rađene od najfinijih vlakana, svojim oblikom prodiru duboko u međuzubni prostor te dubinski uklanjaju nečistoće. Isto tako, vlakna su mekana, što je idealno za masiranje i čišćenje zubnog mesa.