IONICKISS PLATFORMA

Zdravlje je ljepota!

Kupnjom i korištenjem IONICKISS proizvoda možete postati član IONICKISS platforme kojom Vam pružamo mogućnosti da kao kupci i korisnici IONICKISS proizvoda iskoristite razne popuste, pakete usluga i proizvoda te nagrade u dogovoru s našim partnerima iz područja oralne higijene. Naša misija je da Vam omogućimo zdrav i blistav osmijeh!

Članstvo u IONICKISS platformi je besplatno!

ZAŠTO IONICKISS PLATFORMA?

Želimo Vam omogućiti da po najboljim uvjetima koristite najkvalitetnije i inovativne proizvode i usluge za oralnu higijenu kako bi zdravlje stavili na prvo mjesto.

U suradnji sa različitim partnerima iz područja oralne higijene shvatili smo da nije ključan samo proizvod ili usluga već educiranost samih potrošača o načinima održavanje oralne higijene. Kroz platformu ćemo raditi na edukaciji i informiranju naših članova o najnovijim postignućima i otkrićima u području oralne higijene.

IONICKISS platforma će članovima omogućiti različite pakete proizvoda i usluga, popuste i nagrade u suradnji sa našim partnerima.

PROMOVIRAJTE ZDRAVLJE
I OSIGURAJTE BODOVE, POPUSTE I NAGRADE

Postanite član IONICKISS platforme i zajedno s nama promovirajte misiju zdravog i blistavog osmijeha. Prilikom kupnje proizvoda i registracije kao član IONICKISS platforme dobivate KOD ČLANA. Isti Vam pruža mogućnost da osigurate svojoj obitelji, prijateljima, kolegama i poznanicima 10% popusta na IONICKISS proizvode i promovirate zdravlje i blistav osmijeh. Vaša obitelj, prijatelji, kolege ili poznanici ukoliko želi kupiti IONICKISS proizvod prilikom kupnje upisuju Vaš KOD ČLANA i dobivaju 10% popusta, a vi skupljate bodove vrijednosti.

Za svakog novog kupca preko Vašeg KOD ČLANA dobivate 5 bodova s kojima umanjujete svaku sljedeću kupnju IONICKISS proizvoda, ali i usluga koje ugovorite sa našim partnerima iz područja oralne higijene.

1 BOD = 1 KN

KUPITE IONICKISS